Yoga in het Kasteel

Trouwreportage Het Witte Kasteel Loon op Zand

YOGA IN DE TUIN VAN HET WITTE KASTEEL

IN LOON OP ZAND

In de zomermaanden  – op zondagochtend – organiseer ik, net als vorig jaar, samen met Het Witte Kasteel in Loon op Zand yogalessen in de weelderige tuin van het kasteel.

Een heerlijk en weldadig  begin van de zondag: ademen, oefenen en ontspannen in de buitenlucht,  op het gras onder de oude bomen. Met de belofte dat je de verdere dag opgeladen, open en fris tegemoet kunt treden. Je zult je al geïnspireerd en opgetild gaan voelen puur door op die prachtige plek te zijn.

Voor wie het terrein kent, we oefenen in het afgeschermde deel (de boomgaard), dus buiten het zicht van wandelaars en fietsers.

De les is van 10.30 tot 11.45 en na afloop is er een kopje thee. Doorgang is natuurlijk afhankelijk van het weer. Dat laat ik je de zaterdag ervoor weten.

De data voor 2024 zijn 12 en 26 mei, 9 en 23 juni, 7 juli, 4 en 18 augustus en 8 september. De data zijn onder voorbehoud, wat ook kan betekenen dat er (bijvoorbeeld in september/oktober) nog wat bijkomen.

Het lesgeld is €11,00 per les (inclusief thee).

kasteeltuin031

Wil je meedoen, mail dan wimvandelaar@kpnmail.nl (of via contact). Graag zelf een matje en handdoek meenemen. Als gezegd, ik laat op de zaterdagmiddag voorafgaand weten of de les doorgaat of niet.

Meer informatie over het Witte Kasteel vind je op www.hetwittekasteel.nl.